Sista veckoslutet

Publicerad 30.07.2011 kl. 11:29
Det skrattretande vädret håller i sig så man inte har lust att sticka ut tån ens. Störtregn, storm och 14, 15 grader max i snart en vecka.. Men lite muséum ska jag ännu pressa in, de man sparat och skjutit upp till allra sista stund. Hade tänkt göra en liten nostalgitripp till Wannsee efter att inte ha varit där på 10 år. Få se om jag lyckas hitta fram utan att yra bort mig allför mycket. Helst sku jag bara villa sitta inne och trycka då det känns betydligt mer lockande än att gå ut och dränka sig, då får det vara sista veckoslutet bäst det vill.

Hade min sista dag på jobbet igår, och var med tungt hjärta jag lämnade familjen. Det var ett stort kramkalas, löften om att komma och bo hos dem nästa gång jag kommer till staden. Farmorn hade köpt en fin väska som hon gav mig tillsammans med ett självlagat armband, och ett brev. Rörande.

Sku vara roligt att se babyn på nytt också, kommer att sakna honom! Fick ändå vara med om ett stort steg i hans utveckling, han kröp nämligen då jag började för att nu på sista tiden springa omkring för fullt, och vara fem före att prata.. Sku ha varit så intressant att höra en tysk baby prata, om verbet kommer i slutet av meningen som det ska..
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Bestämde mig en dag för att hoppa av ekorrhjulet, sticka till Berlin och njuta av livet som berlinare. Bloggen kom till främst för att familj och vänner ska kunna hålla koll på vad jag har för mig.. (Avstickaren fortsatte sedan till Stockholm, när jag nu var i farten..)

Senaste kommentarer

30.09, 10:46Älvsjö av Pa
25.09, 14:13Busschaufförer och greker av Heidi
20.09, 10:15Kräftor och slingor av Pa
26.08, 19:14Nattinlägg av Pa
12.08, 17:30Finland av Pa