Ny dag

Publicerad 23.08.2011 kl. 23:49
Så har man då träffat sin husbonde. han traskade just in genom dörren, så det var lite omvänt jag som fick ta emot honom.. Åt lite avskedsmiddag med kära syster före hon skulle hem igen, och lämna mig ensam här åt mitt öde. Dagen har yrats bort, verkar gå ganska enkelt det här med att bara flumma sig igenom en dag, utan att veta vad man egentligen gjort. vaknade dödstrött efter att inte ha sovit en blund, av nån anledning, så var ju färdigt en zombie redan från morgonen, ingen särskilt bra start alltså. Hade träff vid lokala Stockas klocka här under, bra att jag fick lära mig det också..Försökte hitta syster men yrade bort mig långa vägar åt fel håll. Hur sku man kunna förstå att Norrmalmstorg inte finns nära Norrmalm?
Drottninggatan sett från Vasastan


Kvällen spenderades genom att jag släpades genom diverse butiker av syster, höll på att dö av tristess och förstod mer än väl arma pojkvänner som sitter och stirrar med död blick framför sig då flickvännen provar kläder i all oändlighet. Så satt och väntade på en bänk tillsammans med en annan gubbe och ett barn, alla lika totalapatiska..Syster knäppte t.o.m. i smyg en bild på mig där jag satt på väntebänken, som hon sen flabbade åt resten av kvällen, bra att man kan roa någon.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Bestämde mig en dag för att hoppa av ekorrhjulet, sticka till Berlin och njuta av livet som berlinare. Bloggen kom till främst för att familj och vänner ska kunna hålla koll på vad jag har för mig.. (Avstickaren fortsatte sedan till Stockholm, när jag nu var i farten..)

Senaste kommentarer

30.09, 10:46Älvsjö av Pa
25.09, 14:13Busschaufförer och greker av Heidi
20.09, 10:15Kräftor och slingor av Pa
26.08, 19:14Nattinlägg av Pa
12.08, 17:30Finland av Pa