Nattinlägg

25.08.2011 kl. 12:14
(Skrev detta redan sent igår kväll, men av nån anledning funkade inte nätet då..)

Tänkte svamla lite här i nattmössan före jag lägger mig. Hade just tillfälle att sätta mig ner, dricka te, och prata med medboende tandläkaren (som dricker en halv liter te varje kväll innan han lägger sig). Och gissa vad vi talade om som första samtal: Om Gud, religion, andlighet, katolska kyrkan, synkroniteter, sammanträffanden och slumpen, hjärnans (eller sinnets) begränsningar, meningen med livet, om att hitta sig själv, sin grej man brinner för, om att utvecklas, och om vikten av att sprida lycka och glädje till andra... och så lite om hyreskontraktet då kanske.. Inte så illa för ett första samtal tyckte jag..

Kursen ikväll var lika lärorik som tidigare, trevliga mänskor i liknande situation som jag själv, som lite vill testa om vingarna håller, eller uppfylla gamla dammiga drömmar...
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Det låter som om du har det bra.Fint med husvärd som kan diskutera.Krak
Pa26.08.11 kl. 19:14
Säg inte annat, det var allt annat än kallprat och artighetsfraser... vilket jag ju gärna lever utan..
27.08.11 00:55

Bestämde mig en dag för att hoppa av ekorrhjulet, sticka till Berlin och njuta av livet som berlinare. Bloggen kom till främst för att familj och vänner ska kunna hålla koll på vad jag har för mig.. (Avstickaren fortsatte sedan till Stockholm, när jag nu var i farten..)

Senaste kommentarer

30.09, 10:46Älvsjö av Pa
25.09, 14:13Busschaufförer och greker av Heidi
20.09, 10:15Kräftor och slingor av Pa
26.08, 19:14Nattinlägg av Pa
12.08, 17:30Finland av Pa