Sjö hittad

Publicerad 01.09.2011 kl. 20:25
Den här bloggen är en tragisk historia, utan bilder att pigga upp er med.. men har varit usel på att ha kameran med och bara fotat med kännyn, som saknar sladd att koppla till datorn..jaja..

Har åtminstone varit ute på en lång vandring på jakt efter en sjö. Som jag hittade, efter mycket letande. Frågade en flicka på vägen om hon visste var det fanns en sjö, och hon bara skrattade och sa att här finns många sjöar. Men så ledde hon mig till den närmaste. Underbart att sitta vid sjön o titta ut över vattnet, om än bullret från farstavägen var öronbedövande.. Men man tager väl vad man haver. Är jätteglad över att bo här "ute", sku inte byta bort naturen, friluftsområdena och den efterlängtade välgömda sjön i första taget..

Märker också att man blir ganska bekväm av sig som utanförcitybo. Vad sku man nu in till stan o göra när allt finns här? Vill man handla kan man snabbt fara in till Farstacentrum, mycket luftigare och folktommare än den smockfulla innerstan. Nej, det här livet passar nog en eremit som mig utmärkt.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Bestämde mig en dag för att hoppa av ekorrhjulet, sticka till Berlin och njuta av livet som berlinare. Bloggen kom till främst för att familj och vänner ska kunna hålla koll på vad jag har för mig.. (Avstickaren fortsatte sedan till Stockholm, när jag nu var i farten..)

Senaste kommentarer

30.09, 10:46Älvsjö av Pa
25.09, 14:13Busschaufförer och greker av Heidi
20.09, 10:15Kräftor och slingor av Pa
26.08, 19:14Nattinlägg av Pa
12.08, 17:30Finland av Pa