Möten

Publicerad 13.09.2011 kl. 00:34
Har kanske nämnt det förut, detta med osannolika sammanträffanden (hände ju titt som tätt i Berlin), men måste kommentera detta lite snabbt här igen, bara för att jag inte kan låta bli att fascineras av dem. För inte slutar de ju inträffa bara för att man bytt land inte. Känner då kanske 7 personer i denna stad, och 5 av dessa har jag på några ynka veckor i en ny stad råkat stöta på, av en slump alltså, i olika delar av stan. Plus två personer från Finland som råkat vara här under ett veckoslut.

Det har gått så långt detta sammanträffandemysterium, att jag på morgonen kan roa mig med att fundera på vem jag idag kommer att få möta, som imorse t.ex, och självklart mötte man ännu en av dessa få personer man känner här. T.o.m medboenden sku man få stöta på en dag, nånstans i södra delarna av Kungsholmen?? Väldigt väldigt troligt jo..

Nej lite kul är det ju, fast mest är det ju sjukt, riktigt sjukt.. Orkar inte ens bli förvånad mera, får väl bara vänja mig vid denna nya lek..=)
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Bestämde mig en dag för att hoppa av ekorrhjulet, sticka till Berlin och njuta av livet som berlinare. Bloggen kom till främst för att familj och vänner ska kunna hålla koll på vad jag har för mig.. (Avstickaren fortsatte sedan till Stockholm, när jag nu var i farten..)

Senaste kommentarer

30.09, 10:46Älvsjö av Pa
25.09, 14:13Busschaufförer och greker av Heidi
20.09, 10:15Kräftor och slingor av Pa
26.08, 19:14Nattinlägg av Pa
12.08, 17:30Finland av Pa