Home sweet home

Publicerad 15.09.2011 kl. 21:20
En tanke på hur småabsurt mitt liv för tillfället egentligen är, dök just upp i huvet. Galet, men härligt samtidigt! Sitter i soffan o lyssnar på Home sweet home som skränar från Stockholms radio rock (enda radiokanalen som får vara på enligt mig), har lagat mat för en hel armé (vilket här snart kommer att vara också) och känner mig verkligen helt och hållet hemma. Märkvärdigt men sant. Fick t.o.m. tala finlandssvenska just då en finne för nån minut sen snavade in genom dörren med sitt pick och pack för att bo här några dagar. Och snart kommer hans kompis tydligen att joina. Så det blir ju riktigt mysigt här, i alla fall får jag väl maten jag lagat att gå åt..=)

Annars har dagens timmar spenderats på ett intressant seminarium som hölls av en journalist och författare, samt lite strosande upp och ner längs Götgatan på Söder. Livet kunde vara värre jo, njuter av att ingen dag är den andra lik, så fruktansvärt mycket...!Tog en snabbis till hemknutarna..


Och här min "skolväg"
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Bestämde mig en dag för att hoppa av ekorrhjulet, sticka till Berlin och njuta av livet som berlinare. Bloggen kom till främst för att familj och vänner ska kunna hålla koll på vad jag har för mig.. (Avstickaren fortsatte sedan till Stockholm, när jag nu var i farten..)

Senaste kommentarer

30.09, 10:46Älvsjö av Pa
25.09, 14:13Busschaufförer och greker av Heidi
20.09, 10:15Kräftor och slingor av Pa
26.08, 19:14Nattinlägg av Pa
12.08, 17:30Finland av Pa