Meet the parents

Publicerad 29.09.2011 kl. 23:02
Kom just hem från en underbar polsk middag, med äkta husmanskost och två olika efterrätter, en helt gudomlig chokokaka och pappans hemlagade äppelbullar.. mmm.. Känner mig nästan bortskämd. Det här behövdes verkligen, kände att jag saknat att sätta mig vid ett dukat bord, med en familj, om än inte min egen denna gång.

Efter middagen, en riktigt underhållande sådan, fortsatte jag och mamman med en djupintervju i soffan. Jag skulle nämligen intervjua mamman för ett projekt jag gör, för ett personporträtt. Kanske inte ett helt vanligt första ordentliga möte, då det ju verkligen blev i grundligaste laget, av att ha hört hela hennes livshistoria efter en över en timmes intervju..
En kasse med mat fick man med sig hem också, så man får lov att vara bortskämd och ompysslad ett tag till.

Dagen har så att säga varit ganska full av personliga möten, då morgonen inleddes med speed dating (i arbetsintervjusyfte vill säga, är inte så desperat ännu åtminstone..) där det ju verkligen gällde att skapa ett bra första intryck, under ett 5 minuters möte, bland 140 andra sökande... Känner att sömn kunde vara på sin plats nu, hjärnan har fått arbeta tillräckligt för idag känner jag. (aa, ja schänner asså.. har kommit oroväckande mycket in i chargongen märker jag..)

Nati.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Bestämde mig en dag för att hoppa av ekorrhjulet, sticka till Berlin och njuta av livet som berlinare. Bloggen kom till främst för att familj och vänner ska kunna hålla koll på vad jag har för mig.. (Avstickaren fortsatte sedan till Stockholm, när jag nu var i farten..)

Senaste kommentarer

30.09, 10:46Älvsjö av Pa
25.09, 14:13Busschaufförer och greker av Heidi
20.09, 10:15Kräftor och slingor av Pa
26.08, 19:14Nattinlägg av Pa
12.08, 17:30Finland av Pa